:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Monday, July 11, 2011

Pengumuman : Senarai Pemenang

naik juling mate mami hadeef nak pilih pemenang.. kene teliti bebetul samada peserta ni ikut syarat ke tak.. ade yg tak jadi follower, ada yang jadi follower aniemz, tp tak jadi follower HZ Baby Village, ade jugak yang dah jadi follower, tapi tak tulis entri.. so, semua tu tak ikut syarat contest la kan..


dengan berbantukan CEO HZ Baby Village, maka inilah keputusan muktamad.. tak der nafi2 lagi.. mami hadeef pilih final list, kemudian CEO HZ Baby Village yang cabut undi tanpa ragu2.. lepas je cabut undi, kertas tu masuk mulut kemudian kunyah2 macam biskut.. adehhhh...


tahniah kepada pemenang.. eh, nak mami hadeef gitau semula ke hadiah nya? okeh, ni hadiah yang bakal digondol oleh pemenang2... ececece..
2 orang pemenang saguhati setiap kategori akan menerima;


Kategori A;

Pemenang utama ;

Saguhati ;



Kategori B;

Pemenang Utama;

Saguhati;
Ibu Alisha

kepada pemenang utama setiap kategori, sila tinggalkan komen dalam entri ni dgn menulis nama penuh, alamat dan no hp serta pilih warna apa yg anda berminat untuk Charcoal Bamboo Papoose, corak mane yang berkenan untuk Sunny Baby Minky dan busha legging.. sila terjah blog HZ Baby Village ye..

* tertakhluk pada terma dan syarat-- untuk sunny baby minky, banyak corak out of stock sbb kami tak sempat nak order dgn supplier.. kalu nak tunggu stock sampai pun blh je..

kepada pemenang saguhati, anda kene belanjakan voucher RM 5 tu dlm HZ Baby Village.. tak boleh ditukar dgn duit..

***sekian***


8 Comments:

wardah said...

Alhamdulillah..tQ puan hanim dan hadeef..=)disini saya sertakan sedikit maklumat:

NAMA:AHMAD DANIAL BIN HASBULLAH (UMMU WARDAH)
NO.HP:012-3218930
CHARCOAL BAMBOO PAPOOSE: WARNA MERAH
SUNNY BABY MINKY: SBB 17
BUSHA LEGGING:GROUP F 5#,SIZE 80.

ALAMAT: KETUA UNIT KAWALAN KREDIT,BHGN PINJAMAN PERUMAHAN,NO 9 KOMPLEKS KEM KEWANGAN,62592 PUTRAJAYA

Kelon Eric Bana said...

dek non dek non...i rase menyesal sebab promote dekat Hujung Pena, last last dia yang menang....

Tapi demi menyemai sifat2 negatif dan mewujudkan nilai2 murni untuk anak-anak Papa Azkiya menerima khada' dan khadar ini seadanya...tahniah kepada pemenang.
(hujung pena jangan marah eh)

Alhamdulillah...saguhati pun ok lah :)
Hujung Pena...Ehem2...kalau nak hadiah ke Azkiya nusha legging tu pun ok jugak...Sheikh tak pakai kan legging pompuan kan? Hehehehe

NAMA:FAUZAN AHMAD (PAPA AZKIYA)
NO.HP:CELCOM KOSONG 13 9156946
VAUCHER RM5

ALAMAT:BLOK 4-3, Kuarters Hospital Raja Perempuan Zainab II, Kota Bharu, Kelantan

HZ Baby Village said...

to wardah : erm, SBB 17 tak de la.. jadi saye replace dengan SBB 9.. love2 sesuai la utk wardah kan.. hehe.. ok, ni track no..
EM 026052124 MY

to kelon eric bana: haha.. okeh, adat contest.. nanti kalu untung lebih, HZ baby village buat contest lagi.. erm, voucher tu saye tak pos pun.. camni, kalu nak beli kt HZ Baby Village, just gitau je nak gune voucher tu.. busha RM 8 je.. kire voucher tu sebagai kos penghantaran la.. hehe

Melorian said...

Alhhamdulillah jugak...Terima kasih cikgu dan tokey kecik. Terima kasih papa aziya suggest i tuk contest ni...orang kasi xleh bagi kat org lain... wohahaha...nanti i beli lain tuk azkiya sbg tanda timakasih.

Nama saya: Nor Zaharaini M Ghani
No. HP : 019 995 0396
Charcoal bamboo papoose: warna merah (kl xde warna pepel, :)_
Sunny baby miny: SBB corak askar KL XDE sbb corak jeans.
Busha legging " Group F saiz 90 No.4
alamat > 144A KEDAI SERBANEKA ENZEK, KG JAMBU MERAH 16400 MELOR KOTA BHARU KELANTAN.

P/s: sy dah jatuh chenta dgn kedai anak cikgu ni...xdak duit 'window shopping' pun jadi, ada duit tau2 aja...kui2

wardah said...

ok sis..yg tu comel..tQ yea..=)

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. ok.. nanti saya godek2 apa brg yg berkenan.. :-)

HZ Baby Village said...

insyaALLAH hujung minggu ni hanim akn upload branded dress like oshkosh,zara etc...

Marsha said...

Thanks dear...alhamdulillah rezeki tu..hehe. Nt akak tgk nak order ape ye..TQ!! ^_^

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online