:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Monday, July 4, 2011

HZ Baby Village Contest

Buat pertama kalinya HZ BABY VILLAGE buat contest untuk memperkenalkan kedai hadeef kepada semua.. eh, pesal skema pulak ayat I neh.. ececece..

Contest terbahagi kepada 2 kategori:

Kategori A ; kategori ibu2 bapak2 yang berpengalaman memakaikan anaknya cloth diapers samada fully ber'CD' atau cilop2 selang seli dengan DD..


Kategori B ; kategori ibu2 bapak2 yang belum mencuba memakaikan cloth diapers kepada anaknya, berkeinginan untuk mencuba, tapi rase tak confident untuk nak basuh setiap hari.. amekawww....


Apa perlu buat?? oh, sila baca dulu syarat contest;

1. terbuka kepada rakyat malaysia terutama ibu2 bapak2 di luar sane..

2. yang beralamat di malaysia.. alamat indon ke, bangla ke I reject okeh..

3. jadi follower HZ BABY VILLAGE.. wajib..

4. masukkan banner contest nih dalam entri anda..




5. setiap penyertaan mesti ada satu gambar anak yg memakai CD.. wajib.. nak letak lebih pun boleh.. syarat ni untuk peserta contest kategori A sahaja..

6. dah siap mengarang, sila tinggalkan link anda dalam komen entri contest ni..

7. Tag 3 orang kawan anda untuk menyertai contest ini..

8. tarikh tutup penyertaan adalah pada 4 JULAI 2011 jam 3.20 pm bersempena dengan tauke kedai yang berumur genap 10 bulan..

anda hanya perlu buat ???

ceritakan apa yang anda tau tentang cloth diapers / pengalaman memakaikan kepada si cumill / pengalaman manis dan pahit sepanjang menggunakan cloth diapers / apa2 saje yang anda rase bersesuaian..


dah penat mengarang entri panjang, mesti lah nak tau hadiah kan????


hadiah utama setiap kategori;

2 orang pemenang saguhati setiap kategori akan menerima;



jom join ramai2..







24 Comments:

Marsha said...

Alhamdulillah dah buat entry...ni link:

http://marsha-marshashahirnnia.blogspot.com/2011/05/hz-baby-village-contest.html

Kalau ada kekurangan bgtau ye...TQ!!

'Atiqah said...

Salam anim. Ini pertaruhanku.Chewah! =p

http://artiqahfamily.blogspot.com/2011/05/hz-baby-village-contest.html

sue said...

salam hanim..
klu x de blog tp nak join jg bole x?hehehe tp cmner ek??

HZ Baby Village said...

wsalam.. boleh je.. emel kat anim.. aniemz87@gmail.com .. nanti anim baca..ok.. atau pun tulis note kt FB pastu tag la anim ye..

Alya said...

JOIN KATEGORI B:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/05/hz-baby-village-contest.html

ID: ALYA

TQ

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/05/hz-baby-village-contest.html

my email : suzie284@yahoo.com
follower id : mama zharfans

Mama Zharfan said...

me join category A :)

tq lupa nak ckp

MyRule said...

Salam..

Join ye..kategori A

http://myrule-dekattapijauh.blogspot.com/2011/06/hz-baby-village-contest.html

ummu aufa said...

slm..

join jugak=)

http://aufacayangmama.blogspot.com/2011/06/hz-baby-village-contest.html

sue said...

salam haniem...

akk join ye...akk submit entry pd email haniem.

thanks..

wardah said...

salam

nak join jugakkk...hehe

http://kamivespadanwardah.blogspot.com/2011/06/hz-baby-village-contest.html

tQ..

Aishah Megahasz said...

Salam, saya join kategori B

http://aishah-megahasz.blogspot.com/2011/06/hz-baby-village-contest.html

Ummu Ukasyah said...

Assalammualaikumm..

ummi pun join juga..

http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/06/hz-baby-village-contest.html

TQ.

.:. Ummi :. said...

Ummu ahmad pun nk hoin juga (",)

http://ummuahmads.blogspot.com/2011/06/hz-baby-village-contest.html

juelee said...

join..

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/06/hz-baby-village-contest.html

azian abdullah said...

saya join yer :)

http://azianabdullah.blogspot.com/2011/06/hz-baby-village-contest.html

Kelon Eric Bana said...

http://ttbakong.blogspot.com/2011/06/hz-baby-village-contest-kategori-b.html

Kelon Eric Bana said...

saya rasa, saya sorang jer papa kat sini :)

PinkUmmi said...

join

http://pinkummi.blogspot.com/2011/06/hz-baby-village-contest.html

Melorian said...

http://hujungpena-melorian.blogspot.com/2011/06/hz-baby-village-contest.html


tadaaaaaaa!! timo kaseh ada pluang lagi rupanya i.

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

join jugak..join kategori a

http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2011/06/hz-baby-village-contest.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/hz-baby-village-contest.html

saya join kategori B

TQVM

IntaNBerliaN said...

thanks inform.. sy dah follow.. :-)

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

ok...dh follow hz baby village..xperasan lak bab blog satu ag..hehehe...member tag dh view myb diorg xminat kot nk join...

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online