:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Sunday, February 20, 2011

The Second..


GPK 1 : Anim bile due?

Kak Ma : dik, semalam mimpi adik peknen lagi..haha

En Zubir : hadeef nak jadi along tak ?


\(",)/



=D

v
v
v
v
v

gambar di atas bertarikh 4 januari 2010.. upt mase pregnant kan hadeef.. gagagaga.. peace!!!


adakah ayat2 di atas akan benar2 berlaku dalam mase terdekat???



6 Comments:

Zaza said...

la. ingtkan akak prgnant lagi.. har har..

nurul aziyana said...

ish suspen sungguh
anim, jumaat lpas cm nmpk anim kt psr mlm IM

incik said...

wow..akak..hadeef sudah nak dapat adik ke?
;)

Khadijah20Mei said...

Sy ikuti blog ni sebelum Hadeef ada lagi. Sekarang Hadeef nak ada adik ke? Rasa macam novel bersiri lah. Best! Tahniah!

miss jue said...

main tekateki lak anim ni... tp ye kot hadeef dah ready jadi along. hehehe,,

layla_elyas said...

ohh..hadeef baru 5bulan kan..hehe..pengalaman akak..letih jugak bila anak sulung kecik lg n xmatang sgt lg..kcian kat adik n kakak lah..tp kalu anim tough n kuat nk hadapi..smua tu small matter..insyaAllah..;appun anak ramai mmg berkat..;)


**http://al-laylshoppe.blogspot.com

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online