:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Monday, April 30, 2012

Kembo..

"Jika dunia ini persinggahan, mengapa tidak kita banyakkan bekalan untuk meneruskan perjalanan? Kerana kita cuma ada satu saja persinggahan"
~kata-kata pujangga


Salam uols..

Belog ni dah slow macam siput sedut.. siyes, mmg nak sangat update pasal twin pregnancy.. tp apakan daya.. balik skolah je pilihan tido lebih besh dari mengadap laptop.. nak mengadap laptop pun serba salah sebab masih banyak lagi kerja tertunggak.. malasnya!!! nak cuti 5bulan boleh?

alhamdulillah, twin skarang dah 33w6d.. kalau twin ni ramai yang deliver awal.. tp alhamdulillah, ALLAH masih lagi izinkan twin duduk dalam perut mami.. besh ape kan? kan? duduk dalam perut mami boleh makan mcm2, dah keluar esok2 boleh minum susu je tau..

eh? twin ni gegel ke boboy??

rahsia.. ngek..

tunggulah bile bersalin aku announce dalam FB biar satu dunia tau the second dan third products of HZ.. haha.. product2 bagai  ingat ahkak ni kilang ke hape..

ok.. lepas ni tunggu wiwin 4 tahun baru dapat adek.. muktamad.. 
kau2 di luar sana, jangan hasut aku suh mengandung lagi dalam masa terdekat.. 

ni adalah perkembangan twin.. boleh tau berat je lah eh.. xkan aku nak tulis seme kepala besar mane, tulang peha panjang mane.. cukup lah aku je bg kerja skolah kt anak murid.. eheh!

18w ; 179g n 198g
23w; 511g n 528g
26w; 890g n 978g
28w; 1.025kg n 1.125kg
29w ; 1.129kg n 1.225kg
31w; 1.598kg n 1.884kg
33w; 1.723kg n 2.135kg

makin lama makin banyak beza.. aish, mintak2 keluar nanti x jauh beza beratnya.. tak nak sorang nampak halus sorang nampak bambam.. huhu..

anak2 mami, makan kongsi2 tau.. 

jumpe lg utk next check up at 35w..

p/s: gambo xde.. sebab aku x pernah request pun nak gambo.. asalkan babies sihat, alhamdulillah..



2 Comments:

Princess Solehah said...

semoga baby2 dalam perut tu sihat selalu

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online