:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Friday, May 18, 2012

36w3d


Bercakap-cakap Adalah Bertukar Fikiran, Bertukar Pendapat Dan Bertukar Pengalaman. Rahsia Bercakap ialah Pandai Bicara, Pandai Bertanya Dan Pandai Mendengar.
-Pythatoras-



hari ni hari terakhir gi sekolah.. hepi yg amat lah. sbb saat2 akhir ni sangat bercinta nak naik turun tangga.. mcm makcik umo 80 tahun.. huhu.. dh nek sampai atas tu kene sedut oksigen secara aman jap kalau x ahkak semput dik!

36w3d..

dulu dan2 aku tulis dalam FB 36w suh babies keluar.. tp belum lagi keluar.. tetibe rase cam xnak bagi keluar lagi, boleh?? sbb nya aku akan rindukan saat mengandung kembar neh.. bes ape.. belum tentu dapat peluang yg kedua..

mase hadeef dulu susah nooo nak rase dia gerak.. tp time twin ni sekali gerak je ombak rindu jadi kt perut aku.. paling bes kat perut terbonjol sana sini.. lepas tu aku pun usik tolak2 ape yg terbonjol tu sampai la hilang.. lepas tu terbonjol lagi.. sweet ah.. kalau lah perasaan ni boleh dirakam, oke babies boleh keluar skarang... malangnya perasaan xleh dirakam, hanya perasaan boleh diluahkan dengan kata2.. dan kata2 ni la dijadikan kenangan.. alahai, berpujangga potang2 gini eh..

tapi bile rase nak berak pun payah, babies sila lah keluar.. kekeke.. ok la, mami gurau je.. duduk lah dalam perut mami sampai puas2 sbb bile awak semua dh keluar, tara boleh masuk lagi kt dalam.. huhuhuhu.. xpe, lagi beberapa hari lagi awak akan dipaksa keluar.. sorry, bukan keputusan mami, tapi keputusan doc.. dan semestinya dengan izin ALLAH..

insya ALLAH, jika xde aral melintang, aku akan admit wad pada 30hb Mei, dan 31.5 akan berlangsung lah adegan toreh menoreh di perut ku.. wah, mcm gerun ajo kedengarin.. 

ok lah, doakan yg baik2 untuk kami yeah..






2 Comments:

miss jue said...

semoga yang baik2 sahaja untuk mami dan babies. insyaAllah.

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online