:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Saturday, April 14, 2012

Salam Dunia!


lame betul aku tak tulis apa2 kan.. belog ni bagaikan diluah mati mak, ditelan mati bapak.. hidup segan mati x mau.. kesian.. tuan tanah sangat lah sibuk.. sangat lah x sehat.. dan sangat lah tidak bertenaga macam zaman anak dara dulu.. sekarang tuan tanah lembik mcm sotong setiap hari.. huhu...

banyak nak share, tp siyes aku dah lupe la skill menulis belog? boleh?

mesti ramai nak tau peknen twin rasenye camne kan?? ado aku nak share? hahahaha..

Ok.. rasenya sedap besh hingga menjilat jari..

kau akan sakit pinggang 2 kali ganda..
kau akan lenguh2 kaki 2 kali ganda..
perut kau membesar 2 kali ganda..
berat badan kau akan naik 2 kali ganda..
senak2 perut akan terasa 2 kali ganda..
kau makan setiap hari berganda2..
appointment kat klinik pun akan dapat 2 kali ganda..

eh, xpe la.. keluar nanti dua orang.. berbaloi pe..

ko ado?



1 Comment:

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal. i dah follow blog kiut ni. follow i balik ye..tq..;D

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online