:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Friday, January 31, 2014

Bisnes Baru : Buat Duit Dengan Internet

Salam uolss.....

aku sekarang ni selain sibuk uruskan anak 3 yg comels itu, sibuk jugak dengan kerja cikgu dan usaha menyibukkan diri dengan bisnes baru.. caya lah, super women!!

Bisnes ni menguntungkan.. siyes.. tak rugi.. jaminan wag dikembalikan dalam tempoh 30 hari..


ok.. aku dah bagi Cop Mohor kat situ.. ada brani?
kenapa aku nak bisnes sekarang? sebab;

1) menyedari semua mende beso zarah pun atas muka bumi ni dah naik harga.. kecewa dengan kenaikan harga masuk jamban dh jadi 30sen...wakawkawkaw..

2) nak side income le.. bile nama side, aku tak mengharapkan spuloh ribu duploh ribu.. cukup sebagai 'side income'.. tapi kalau dapat melebihi gaji hakiki hepi ape.. cuma, skarang 3 angka sudah dapat dalam mase 3 minggu.. nama pun side income kan..sapa la nak bagi free2 kan..

3) kumpul modal untuk bisnes lagi besar.. tidok la aku boleh cakap bisnes ape,, tunggu bisnes tu jalan baru aku boleh kabo..

sekarang aku nak tanye, sape nak join aku bisnes ni? angkat tangan tinggi2.. hahaha.. mcm bagi arahan dalam kelas kau..uols tekan link kt bawah ni ye..


ni antara orang2 yang dh berjaya 4 angka.. aku akan menyusul.. insya ALLAH



tekan terusssss link ni http://bit.ly/KoX4J2.. jangan tunggu lama2.. okey?


5 Comments:

latifah suleiman said...

assalamualaikum wbt

waahhhh adikk

sudah semakin maju kehadapan..tahniah3x

jempput ziarah
www.latifahsuleiman.blogspot.com

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Melody Stringer said...

saya mau coba

Download film engsub
Download film 720p

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online